Savanyító képzés

A szakképesítés munkaterületének rövid leírása:

Olyan szakemberek képzése, akik a megszerzett képesítés birtokában képesek önállóan végrehajtani a savanyítás technológiai műveleteit, a munka-, tűz- s környezetvédelmi, valamint higiéniai szabályok betartásával, a gazdaságosság figyelembe vételével.

A tanfolyamon megszerezhető képesítés megnevezése: Savanyító OKJ-s bizonyítvány.

A szakképesítés szakmai követelménymoduljainak az állam által elismert szakképesítések szakmai követelménymoduljairól szóló kormányrendelet szerinti azonosítója és megnevezése:

11623-16 Savanyúságok készítése
10890-16 Élelmiszeripari vállalkozások működtetése

 

A tanfolyamok min. 15 fő jelentkezése esetén indulnak.

Képzéseink az alábbi településeken indulhatnak:

  • Salgótarján
  • Karancsság
  • Pásztó
  • Rétság
  • Bercel
  • Vác
  • Szob
  • Dabas
  • Nyáregyháza
  • Nagykőrös
  • Szolnok
  • Hatvan

Csoportos jelentkezés esetén (min. 10 fő) tanfolyamaink – külön szerződésben rögzítve – kihelyezett formában is igényelhetők!

Képzéseinkre jelentkezésjelentkezési lap részletes kitöltésével, melyet ezután szkennelve elküldve a felnottkepzes@vaciegyhazmegye.hu e-mail címre, vagy postán a 2600 Vác Migazzi Kristóf tér 1. címre, illetve ugyanitt személyesen a Felnőttképzési ügyfélszolgálaton ügyfélfogadási időben!

Részletes felvilágosítás:

Bank Csaba – felnőttképzési szakmai vezető; Tel.: (30)4787167

Fritz Roland – felnőttképzési referens; Tel.: (30) 331-1276

E-mail: felnottkepzes@vaciegyhazmegye.hu