A szakképesítés munkaterületének rövid leírása:
Olyan szakemberek képzése a cél, akik a megszerzett képesítés birtokában képesek önállóan végrehajtani a zöldség- és gyümölcsfeldolgozás technológiai műveleteit, a munka-, tűz- és környezetvédelmi, valamint higiéniai szabályok betartásával, a gazdaságosság figyelembe vételével.
A tanfolyamon megszerezhető képesítés megnevezése: Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó OKJ-s bizonyítvány.
A szakképesítés szakmai követelménymoduljainak az állam által elismert szakképesítések szakmai követelménymoduljairól szóló kormányrendelet szerinti azonosítója és megnevezése:
10902-12 Zöldség-, gyümölcsfeldolgozás |
10890-16 Élelmiszeripari vállalkozások működtetése |
Vizsgára bocsátás feltételei, vizsgakövetelmények: sikeres modulzáró vizsgák, az összes óraszám 20%-át meg nem haladó hiányzás.
A tanfolyamok min. 15 fő jelentkezése esetén indulnak.
Képzéseink az alábbi településeken indulhatnak:
- Salgótarján
- Karancsság
- Pásztó
- Rétság
- Bercel
- Vác
- Szob
- Dabas
- Nyáregyháza
- Nagykőrös
- Szolnok
- Hatvan
Csoportos jelentkezés esetén (min. 10 fő) tanfolyamaink – külön szerződésben rögzítve – kihelyezett formában is igényelhetők!
Képzéseinkre jelentkezés: jelentkezési lap részletes kitöltésével, melyet ezután szkennelve elküldve a felnottkepzes@vaciegyhazmegye.hu e-mail címre, vagy postán a 2600 Vác Migazzi Kristóf tér 1. címre, illetve ugyanitt személyesen a Felnőttképzési ügyfélszolgálaton ügyfélfogadási időben!
Részletes felvilágosítás:
Bank Csaba – felnőttképzési szakmai vezető; Tel.: 06-30-609-3525
Ebner Janka – felnőttképzési referens; Tel.: 06-30-478-7167
E-mail: felnottkepzes@vaciegyhazmegye.hu