Szívvel-lélekkel dolgozni: Gyermek -és ifjúsági felügyelő képzés

Jól szót ért a fiatalabb korosztállyal, és örömét leli a velük való foglalkozásban? Szeretne számottevően hozzájárulni, hogy az Önre bízott gyermekek szerető, és gondoskodó közegben élhessenek? Akkor ideális választás lehet a gyermek -és ifjúsági felügyelő képzés, aminek elvégzése után képessé válik gyermekeket ellátó intézményekben hatékony és szakszerű munkát végezni.

A gyermek -és ifjúsági felügyelő képzéshez elhivatottság is kell, hogy érzelmileg stabilan és kiegyensúlyozottan tudja végezni a munkáját. A képzés alatt megismeri és elsajátítja azokat az elméleti, valamint gyakorlati módszereket, amikre szüksége lesz a mindennapok során. Feladatai közé fog tartozni például a gyermekek egészségügyi és higiéniai szokásainak kialakítása, a szabadidős tevékenységeik megszervezése és lebonyolítása is, sok egyéb mellett.

Ha úgy döntött, Ön is ezt a pályát választja, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén, és jelentkezzen a legközelebb induló gyermek -és ifjúsági felügyelő képzésre!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Számoljunk csak! *