Pályázatok, hírek

Pályázati információk:

 

Indítson vállalkozást, vásároljon saját földet aranykalászos gazda képzésünk elvégzése után!

Sokan képzelik el úgy az aktív munkával töltött éveik után az életüket, hogy vásárolnak maguknak egy darab földet, és annak művelésével töltik napjaikat. Vannak, akik ennél is jobban előre gondolkodnak és már a családjukkal együtt költöznek saját birtokra. Maguk mögött hagyják a várost és az embertömeget, hogy maguknak termeljék meg a napi, friss élelmet, a maradékot pedig értékesítsék. A természet közelében élni persze igényel némi felkészülést, ez igaz a mezőgazdasági ismeretekre is. Hogyan tudná valaki máskülönben a földet rábírni, hogy gazdag termést hozzon?

Az aranykalászos gazda képzés elvégzésével már minden résztvevő nekivághat egy saját gazdaság elindításának és felvirágoztatásának. Jó tudni, hogy az aranykalászos gazda képzés elvégzése szükséges ahhoz, hogy valaki saját földet vásároljon. Egy sikeresen elvégzett képzés oklevelével a kezében azonban már szinte bárki saját földet tud vásárolni, ezt követően pedig megpályázhat különféle agrár támogatásokat is.

Az országban több helyen is indítanak aranykalászos gazda képzést, de természetesen nagyon eltérő a különböző tanfolyamok színvonala, a képzési ideje és a díja is. Aki olyan tanfolyamra szeretne jelentkezni, amivel gyorsan végez, de nem tartalom nélküli ismereteket nyújt, annak figyelmébe ajánljuk az általunk indított aranykalászos gazda képzést!

Az aranykalászos gazda képzésre bárki jelentkezhet, aki már nagykorú, rendelkezik jogosítvánnyal és alapfokú iskolai végzettséggel, valamint szakmai alkalmassági igazolással is. A képzés hat hónapja alatt minden fontos ismeretet átadunk, ami az állattartás, a kertészkedés, a növénytermesztés, a gazdálkodás, a mezőgazdasági gépek kezelésének alapjaihoz nélkülözhetetlen, mind elméletben, mind pedig gyakorlatban.

Indítsa el saját vállalkozását, változtasson az életén, és valósítsa meg terveit a mezőgazdaságban! Az első lépés a aranykalászos gazda képzés elvégzése! Részletes tájékoztatást adunk a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén, keressen minket bátran!

 

Megszűnik jelenlegi formájában az OKJ képzés, most jelentkezzen tanfolyamainkra!

2020-tól kezdve az OKJ képzések megszűnnek. Ez nem azt jelenti, hogy a jövőben nem lehet majd szakképesítést szerezni az iskolai évek befejezése után, hanem azt, hogy a rendszert átszervezik.

A cél az egyszerűbb, átláthatóbb szakképzési rendszer kiépítése, ahol alapszakmát oktató és speciálisabb képzést adó tanfolyamokat különböztetnek meg. Az alapszakmákat iskolarendszerű képzésben, a specializációkat felnőttképzésben valósítják meg. Az OKJ képzés neve is változni fog, ebben a formában ez sem létezik majd tovább. Az Országos Képzési Jegyzék helyét tehát egy új és modernebb rendszer veszi majd át.

Ezúton szeretnénk felhívni azok figyelmét, akik hozzánk jelentkeznek, hogy a fentieket figyelembe véve alakítsák a terveiket! Tehát, aki valamilyen OKJ képzést szeretne elvégezni, az már csak 2019 december 31-ig teheti ezt meg. Az általunk indított OKJ képzések még eddig a határidőig élnek, a jövő évben az új rendszer lép életbe. A szociális és pedagógiai képzéseink a jövő évtől már iskolarendszerű képzésben indulnak.

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, és jelentkezzen december 31-ig a még OKJ képzés formában induló tanfolyamainkra!

 

A gyógypedagógiai segítő munkatárs képzés felkészült segítőket képez!

A segítség csak akkor vezet jóra, ha  olyasvalaki adja, aki tudja, hogy mit csinál. Bizonyos esetekben a segítség többet árt, mint használ, de ha felkészülten adják, akkor eléri a célját. A gyógypedagógiai segítő munkatárs képzésünkön résztvevők megtanulhatják, hogyan segíthetnek a rászoruló embertársaiknak úgy, hogy ne újabb problémát okozzanak vele, hanem valódi segítséget nyújtsanak.

A szakképzett segítőkre ezen a területen is égető szükség van, ezért, ha valaki hasonló munkakörben szeretne tevékenykedni, akkor érdemes belevágnia a gyógypedagógiai segítő munkatárs képzés elvégzésébe.

A gyógypedagógiai segítő munkatárs képzést folyamatosan indítjuk, ha a 15 fős létszámot eléri a jelentkezők száma. A képzés 7-9 hónapot vesz igénybe, ez alatt az idő alatt a résztvevők mindent megtanulnak, amivel a gyógypedagógusok munkáját segítik. A speciális igényű gyermekek vagy felnőttek mindennapi életében fontos szerepet tölt be egy segítő. Az oklevél megszerzését követően a végzett tanulók elhelyezkedhetnek oktatási intézményekben, gondozó intézményekben is.

Keressen minket bizalommal az elérhetőségeink egyikén, és érdeklődjön a részletekről!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Számoljunk csak! *