Képzéseink

Új szakmát tanulna? A felnőttképzést 2021-ben is folytatjuk!

felnőttképzést 2019


A január mindig az újévi fogadalmak időszaka. Ilyenkor próbál mindenki nekikezdeni annak, hogy betartsa, amire ígéretet tett magának: leszokni a dohányzásról, rendszeresen sportolni vagy éppen új szakmát tanulni. Ön az utóbbiak táborához tartozik? Szeretne egy olyan szakmát megtanulni, amivel utána könnyen elhelyezkedhet, és biztos megélhetésre számíthat? Mi tovább folytatjuk a felnőttképzést 2021-ben is!

Sajnos napjainkban kezdenek háttérbe szorulni a hagyományos szakmák, mint például a fakitermelő, az állatgondozó, a falusi vendéglátó vagy épp a parkgondozó. Szereti a kisgyerekeket, és szívesen foglalkozna velük? Várjuk gyermek- és ifjúsági felügyelő vagy kisgyermekgondozó- nevelő képzésünkön!

Ezek nagyon fontos területek, és szinte folyamatos a szakemberhiány. A felnőttképzésnek 2021-ben is az a célja, hogy mindenki megtalálja azt a munkakört, amiben igazán jó, és ahol jól érzi magát. Tekintse meg honlapunkon aktuális képzéseink listáját, és ha valamelyik elnyerte a tetszését, vegye fel velünk a kapcsolatot!

A felnőttképzés előnyei a hagyományos iskolarendszerrel szemben

A felnőttképzés előnyei a hagyományos iskolarendszerrel szemben

A felnőttképzés legnagyobb előnye, hogy sosem késő! Az ember idős koráig bármikor belekezdhet egy új, számára tetsző szakma, illetve tevékenység kitanulásába. A rendszerváltás előtti időkkel szemben, amikor az embereknek csupán egy-két munkahelyük volt egész életükben, ma már sokan vándorolnak egyik helyről a másikra. A felnőttképzés remek eszköz arra, hogy Ön pályát módosíthasson.

A felnőttképzés úgy lett kialakítva, hogy figyelemmel legyen a résztvevők felelősségekkel teli életére, ehhez mérten a szigorú iskolai rendszer helyett egy szabadabb, jobban tervezhető és alakítható rendszer várja a képzésre jelentkezőket, a tanulás mellett pedig jut idő dolgozni, a családdal, gyermekekkel foglalkozni, vagy akár egyszerre több tanfolyamot végezni.

A felnőttképzés keretében rövidebb idő alatt sajátíthatja el azokat a képességeket, amik az iskolarendszerben sokkal tovább tartanak. Nem kell a naptárban bekarikázni a szeptember elsejét sem, a felnőttképzések ugyanis az év folyamán többször is indulnak.

Ha bővebb információkat szeretne szerezni a nálunk elérhető felnőttképzések egyikéről, akkor keressen minket elérhetőségeinken!

A jelentkezési határidő: minden tanfolyam esetében folyamatos! 

A tanfolyamokkal kapcsolatos információk és jelentkezési lap beszerezhető:

  • Személyesen az ügyfélszolgálati irodában: 2600 Vác, Galamb köz 5.

Hétfő:         12-16 óráig
Kedd:            8-12 óráig
Szerda:         8-12 óráig
Csütörtök: 12-16 óráig
Péntek:         8-12 óráig

  • Telefonon: 0630/478-7167
  • E-mail: felnottkepzes@vaciegyhazmegye.hu

A kitöltött Jelentkezési lapot aláírva ügyfélszolgálati munkatársainkhoz kell eljuttatni (postai úton vagy szkennelve). A Jelentkezési laphoz az előképzettséget igazoló bizonyítványok eredeti példányát kérjük bemutatni, másolatát mellékelni.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a képzésekhez előírt szakmai alkalmassági vizsgálat szükséges!

Csoportos jelentkezés esetén (min. 10 fő) tanfolyamaink – külön szerződésben rögzítve – kihelyezett formában is igényelhetők!

Képzési programjaink nyilvánosságát az ügyfélszolgálat biztosítja.