Önismereti csoport indul

Az önismereti foglalkozás célja, hogy a résztvevők jobban megismerjék önmagukat, pozitív tulajdonságaikat erősítsék, megismerkedjenek személyiségük rejtett tartalékaival, fejlesszék társas kapcsolati készségeiket, elakadásaikkal megküzdjenek, lelki sebeik gyógyuljanak.

Ajánljuk minden felnőttnek (20-60 év között), aki szeretné magát jobban megismerni.

Szituációs és dramatikus játékokkal, megosztásokkal, beszélgetésekkel, dolgozunk önmagunkon a pszichodráma módszereivel. A tréning során a csoport keretek között megbeszélésre, feldolgozásra kerülnek az egyéni tapasztalatok, természetesen nem kötelező jelleggel, csak olyan esetekben, amikor a résztvevő be akarja mutatni személyes történetét. A problémát a csoport közösen megbeszéli és feldolgozza a foglalkozást vezető szakemberrel. A csoport, támogatást, megtartást nyújt a tagoknak egy elfogadó, biztonságos közegben, ahol nem egyedül kell megküzdeni a problémákkal.

Azokat várjuk, akik szeretnének játszva tanulni, fejlődni, kapcsolataikon változtatni, megerősödni, konfliktust helyesen kezelni, értékeikre felfigyelni, szerepeikkel tisztában lenni, családi mintáikat, belső motivációkat megérteni. Mindezt bizalom teli légkörben, önismereti vezető szakember segítségével.

A képzés 2021. november 22-én indul a további időpontokat az interjúk alapján és az első alkalom során a résztvevőkkel beszéljük meg.

A foglalkozásokra havonta egyszer 10×45 percben kerül sor VAGY kéthetente 5×45 perces foglalkozásokat tartunk. Mindkét esetben havonta 10 órában, azaz összesen 150 órában, 15 hónapon keresztül.

A képzést vezetik:

Tóth András, mentálhigiénés szakember, pszichodráma-vezető, családrendszer terapeuta

Jakobszen-Tátrai Zsófia, mentálhigiénés szakember, család- és párterapeuta

Foglalkozások díja:

5×45 perces foglalkozás: 10.000 Ft/alkalom, azaz havonta 2 x 10.000 Ft = 20.000 Ft
10x 45 perces foglalkozás: 20.000 Ft.

Helye: MOTIVÁCIÓ Képzési Központ, Vác, Galamb köz 5.

A csoport indulása előtt a jelentkezőkkel interjút készítünk. Az első 2 alkalom nyitott, vagyis szabadon lehet távozni és csatlakozni ezt követően viszont egy hosszabb, egymásra épülő csoportfolyamat mellett köteleződünk el.

Jelentkezés:

06-30/478-7167

felnottkepzes@vaciegyhazmegye.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Számoljunk csak! *